Summerhouse Lagnö

Lagnö 1 web 025Completion of Summerhouse at Lagnö in the Stockholm archipelago. The building sits on the border between a forest and the coast line. A sequence of interconnected pitched roofs made of natural cast concrete create interior spaces of varying size and heights. Small rooms for entrance, bath, kitchen and sleeping constitute a thick wall towards the north, while a continuous open space for living and dining opens up to the south with vast views over the neighboring islands, the Baltic sea and the horizon.
Read More »

Karlshamn Library and House of Culture

130516-Exteriör
Invited competition for a new library and house of culture in the harbour of Karlshamn in southern Sweden. The concave facades define public spaces around the building and create a characteristic unity on the irregularly shaped site. Continuous glass facades maximize the sea view from both floors and make the program inside a visible part of public space outside. Read More »

Odense Student housing

Odense 1T&V’s proposal for new Student housing at the Univeristy of Southern Denmark: a college in six low-energy buildings create a series of external social spaces within a landscaped park area. The result is a campus that operates like a filter that link public movement from the citycore in the north through to the green areas in the south and east.
Read More »