Summerhouse Lagnö

Lagnö 1 web 025Completion of Summerhouse at Lagnö in the Stockholm archipelago. The building sits on the border between a forest and the coast line. A sequence of interconnected pitched roofs made of natural cast concrete create interior spaces of varying size and heights. Small rooms for entrance, bath, kitchen and sleeping constitute a thick wall towards the north, while a continuous open space for living and dining opens up to the south with vast views over the neighboring islands, the Baltic sea and the horizon.

Lagnö 2 web 051
Interior of living and dining room.

(L:\Press\Presskit\Tham & Videg345rd Arkitekter - Summerhous
Plan and sections

Lagnö House, Tham & Videgård Arkitekter 2012 10
View from the garden facing the sea

Lagnö House, Tham & Videgård Arkitekter 2012 10
View from the forest

Year: 2010-2012